Medvetslös

I dag är jag sjuksköterska åt Katti som ligger utslagen i sängen. Vi skulle till veterinären för att ta blodprov och det som brukar gå så bra, gick inte alls lika bra i dag. Som vanligt var det massa skällande hunder där (de har även pensionat för katter och hundar) ochäven om hon inte brukar bry sig så blev hon lite stissig i dag.


När vi kom in till Dr. Damas som är lugnet själv så provade han först i ena tassen, men av någon anledning kom det inte speciellt mycket blod, så när han försökte med andra så protesterade hon. Inte mycket, men man såg att hon inte var bekväm, så han föreslog att de skulle söva henne för säkerhets skull. De tog fem minuter så slockande hon totalt, de tog sina prover och sedan fick jag hjälp med att bära ut henne i blien (de ville inte krångla ner henne i buren i hennes tillstånd). Så jag körde hem henne och bäddade ner henne i sängen med en liten filt under huvudet så att hon kan andas ordentligt och efter ett tag kom jag på att hon lätt kan bli nedkyld, så hon har även en filt över sig.


Jag kollar henne var tjugonde minut, men än så länge, efter nära två timmar, kan hon inte ens vifta på svansen. Jag förstår precis varför man avråds från att söva ned djur som skall flyga, hon är helt borta. Men jag glömde fråga veterinären hur lång tid det kommer att ta innan hon vaknar, är det någon som vet på ett ungefär?

Funderar på att kila ut och införskaffa lite godis till henne senare, så att hon har något gott när hon vaknar till. När det nu blir...


Kommentarer
Postat av: Olivia

Usch då! Hoppas hon mår bättre snart! krama

2011-10-23 @ 12:19:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0