Bokhoras fotoutmaning

Under juni månad kommer jag att vara med i Bokhoras fotoutmaning på Instagram, det ska bli väldigt roligt. Jag finns på IG som @emmakreu, välkommen att följa min väg genom utmaningen! 
Lyxig badkarsläsning

En av helgens höjdpunkter var en ordentlig omgång badkarsläsning! Och vad funkar bättre till det än bubbel (från Romresan, det ger ju en extra känsla av lyx!), jordgubbar samt en gammal favorit - "Franska spetsar" av Sandra Brown. En klassisk romancethriller från tidigt 90-tal och jag blev påmind om hur mycket jag faktiskt gillar henne. Tänker däremot inte gå in på omslaget... 
#romance #thriller #badkarsläsning #bathtubreading #SandraBrown  
Exempel på bra bok + snyggt omslag

Jag gnällde nyligen över omslaget till Amanda Quicks "Älskarinnan", en bra bok med ett omslag som jag verkligen inte kom överens med. Men, nu måste jag ge ett bra exempel: en bra bok med ett omslag som jag verkligen gillar! "Kär och galen" av Jennifer Crusie. Så bra, så snyggt. Här gjorde Richters alla rätt! 
Bra bok, tveksamt omslag...

Åter igen - jag skäms inte över vad jag läser, men ibland undrar jag hur förlagen tänker. Dagens exempel; "Älskarinnan" av Amanda Quick. Trevlig historisk romance. Men... Hur fanken tänkte Richters...? (Det är omslaget jag gnäller om, Amanda är jag mycket förtjust i!)
Glasslunch

Årets första (i Sverige i alla fall). Njöt som fasiken och fick självklart ont i magen efteråt. Som ett brev på posten! 
#WitersWeekendInWildWoods

I dag börjar Skrivarhelgen på landet! Jag och min vän Anna har ett späckat schema under de kommande dagarna, vi har varsitt projekt som ska hackas och malas, stötas och blötas. Just nu sitter vi framför kaminen och ska köra våra Elevator Pitches för varandra, för att introducera projekten vi ska jobba med i helgen. Spännande och läskigt! 
Söndagens badkarsläsning - romance när den är som bäst!

"Syndens näste" av Jennifer Crusie ("Welcome To Temptation") är en gammal favorit som jag just nu läser om. Ni vet, "jag-har-den-här-boken-i-en-låda-någonstans-men-så-hittade-jag-den-på-loppis-och-bara-måste-läsa-den-nuuuuu"!! Den känner ni väl igen? Eller hur? 

I alla fall, den levererar fortfarande, jag är oerhört nöjd. 
Sött och fruktigt


Dagens inspiration kom ifrån "Sweet Dreams". Mangomousse, det blev väldigt lyckat! 

bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0