Bridget Jones är tillbaka!

Den tredje (och sista? You never know!) boken om Bridget Jones är tillbaka och jag har läst och recenserat den för LitteraturMagazinet, recension finns här.

Jag måste ju bara...

...visa vilket läckert ägg jag tillbringade en del av påsken med. Mumintokig som jag är, med ett riiiktigt gott öga åt det söta så var ju det här en riktig hit!
 
 

Strax Påsk

Nu är påsken precis kring hörnet och det är dags att äta obcena mängder godis, umgås med familjen och förhoppningsvis läsa lite. Jag vill därför passa på att redan nu önska Glad Påsk, jag hoppas att ni alla får möjlighet att göra just det ni vill i år!
 

Lite fräsch, ny, svensk fantastik!

Jag är läst och recenserat två nya böcker, bägge inom fantastikgenren.
 
Först ut var antologin "Maskinblod 2", svenska fantastikförfattare skriver noveller av hög kvalité. Den fick en fyra av fem möjliga. Läs hela recensionen här
 
Sedan var det "Kleptomania" av Kristina Hård, första boken i en ny serie, "Arvet efter Kaiser". Den fick fem av fem möjliga. Läs hela recensionen här. 
 

Emma rekommenderar Romance

Nu finns det även en lista hos bokhandeln FritzStåhl där jag rekommenderar Romance.När jag satte ihop listan så kom jag att tänka på det brittiska förlaget Little Black Dress som enbart gav ut Romance. Deras böcker fanns ofta tillgängliga till bra priser i Dar es Salaam när jag bodde där och jag har nog en rejäl del av deras tidigare utgivning nedstoppade i mina flyttkartonger.
 
Men, när jag kikar på deras hemsida så ser det ut som om det var rätt länge sedan den uppdaterades (jag kan inte hitta några datum, men det ser likadant ut som när jag var inne senast och det är.. 2 år sedan sist?). När jag hittar deras twitterkonto så ser jag att senaste tweeten är från mars 2011.  Synd, jag såg fram emot att införskaffa lite nytt material från dem under min kommande Englandsresa. Deras utgivning hjälpte mig att komma i kontakt med bland annat Rachel Gibson, fortfarande en Romance-favorit!
 

bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0