Nu vill jag inte vara den som är den....

 
...men jag längtar något oerhört efter det här. Fast jag ska inte klaga, en kopp rykande te och min läsfåtölj är bland det bästa som finns - alla tider på året. Det var en lycklig dag jag och familjen släpade hem den! 
 

Psst! Intervju med Pontus Joakim Olofsson!

Alla Fantastik-intresserade - här finns intervjun med Pontus Joakim Olofsson som jag har gjort på LitteraturMagazinet! Han debuterade i höstat med KoMo, svensk Science Fiction när den är som bäst! Läs här! 

Januariljus

Det har onekligen varit lite dåligt med liv här inne sedan december och julstämningens tidevarv. Vad hände? undrar kanske både jag och ni? Inget särskilt hände, förutom samma sak som brukar hända varje år kring jul - jag läser mindre, umgås mer, skriver mindre och socialiserar mer. Det är ett trevligt sätt att avsluta året, så även i år, och det brukar förbli så en bra bit in i januari - så även i år. 
 
Läsningen har dock gått väldigt trögt i januari, trögare än vad det brukar, men äntligen har det lossnat lite. Döm om min förvåning - januari brukar tillhöra min absoluta toppmånad i lässammanhang. Självklart har jag utsett en förklaring (taa-daa): jag har inte kommit igång med träningen ännu! På så sätt har jag blivit slöare, tröttare och svårare att fokusera, vilket har gått ut över läsningen. Så måste det vara. Helt klart enda rimliga förklaringen. Så förhoppningsvis kommer jag igång med både träning och läsning inom kort - det skulle vara underbart, det är efterlängtat!
 
Hur har din start på det nya året varit?
 
 

bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0