Bevismaterial

Ja, jag måste ju visa att Jennifer Crusies "Ska vi slå vad?" ("Bet Me") faktiskt ligger på mitt överfulla nattduksbord. Here we go!


Romancepodden och Jennifer Crusie

Jag har börjat lyssna på Romancepodden och önskar att jag hade fått tummen ur arslet och börjat lyssna för länge sedan. Men, det var typ två veckor sedan jag laddade ner min första podd-app, för innan dess så var jag helt enkelt fast i tanken att all tillgänglig tid skulle tillbringas läsandes. Ok, inte på promenader - men i bussar, på tuben, i väntrum etc. Då skulle det läsas. Och det gör jag i perioder, men då det ibland tryter med läsglädjen ibland så är poddandet en bra lösning.
 
I alla fall, jag lyssnar på Romancepodden (och jag har roligt - fnittrar högt på tunnelbanan, på gymmet, mitt på gatan. Folk stirrar på mig som om jag är helt förryckt - jag älskar det!) och som den (halv)nitiska person jag är så har jag börjat från början och är nu på avsnitt fyra. Men - ett besök på poddens hemsida avslöjade att nästa bokklubbsbok (det vill säga inför avsnitt 13) är från The One And Only Jennifer Crusie. Ergo, jag måste göra ett hopp och inte bara kasta mig över nästa avsnitt så fort det kommer utan dessutom läsa om "Bet Me" för att färska upp minnet lite. Den ligger ju väldigt lägligt på mitt nattduksbord eftersom i år är stora Läsa Hela Jennifer Crusies Produktion-året (om någon undrar, förra året var det Läsa Hela Rachel Gibsons Produktion-året. Det lyckades.). Hittills tror jag att har läst ungefär 60-70% av hennes böcker (inte ristat i sten (eller i köksbord, om det passar bättre), jag måste gå igenom min lista innan jag kan göra det (rista i köksbordet, alltså)) och det är dags att sluka resten.
 
Jennifer Crusie är en gammal favorit och en av hennes bästa är (ok, nu har jag ju inte läst alla ännu) "Welcome To Temptation" som fortfarande håller underbart bra. Sedan måste jag tillstå att "Wild Ride" (ihop med Bob Meyer), "Maybe This Time" och "Fast Women" har hört till mina favoriter under året.
 
Det var evigheter sedan jag läste "Bet me", men den ligger i min årsplanering och jag tror att det är dags att hugga den nu. Samt att rota fram den där listan över vilka Crusie-böcker det är som jag inte har och införskaffa dem. Årets mål måste mötas!
 
(Och på Jennifers hemsida så hittar man en planering över kommand eböcker, där t.ex. man bland annat får veta att hon planerar att skriva vidare om familjen Goodnight (JAAA!), men inget om NÄR. Kan man skicka en trevare och förklara att mitt liv skulle bli mycket lättare om man i alla fall hade en plan att luta sig mot...?)

Rosengädda

Jag frossar i "Vårjakt i Rosengädda" och fylls av intensiv lust att baka, gå barfota och odla min mer bohemiska sida. Och gråter en skvätt på slutet.


Badkarsbiblioteket

När man inte kan bestämma sig för vilken bok man vill läsa i badet, då kan man helt enkelt släpa med sig alla alternativen....


Dagens reflektion

Om man inte minns det man har läst, har man då fortfarande läst det?
Mvh, minnesgrodan.


Titta vad som landade i min brevlåda i veckan!

Här i veckan landade precis det jag behövde - Simona Ahrnstedts "En enda risk". Tredje delen i hennes romanceserie som utspelar sig i nutiden Sverige.
 
Den var inslagen i blått silkespapper och kom tillsammans med godis. Jag har bubbel i kylen och ett badkar. Match made in heaven.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saknad

Ni vet den där galna känslan när man får feber och bara köper allt man kommer över bara för att Stadsmissionen har 5kronors-rea? Ruset? Habegäret? Adrenalinkicken? ...jag saknar den, trots att hyllorna dignar av böcker.
Mvh, Bokberoende

bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0