Nya Gazetartiklar!

Nu kan ni även hitta nya artiklar på Gazet.se:

 

Om att ha ett varmt och skönt Februari.

 

Om Bokrean 2012.


Ni har väl inte missat?

...att jag har en profil på LitteraturMagazinet? Ni hittar mig här.

 

Jag har, förutom bloggen där, även några nyskrivna recensioner uppe:

 

Malin Biller: "Om någon vrålar i skogen"

 

Ingrid Rudefors: "Samtidigt på ett tak i Chinatown"

 

Lars Wilderäng: "Midvintermörker"


Flyttat!

Det har varit en väldigt lugn vecka här på bloggen och det finns flera anledningar till det - det har varit många, långa sena kvällar på jobbet, det har varit konferens och nu har vi besökare på kontoret så det har varit fullt fräs och en upphottad men ända genomtrött Emma på det. Dw blir det tyvärr inte mycket bloggat. Faktist.

 

 

En annan anledning är att jag numera bloggar på LitteraturMagazinet.se, där jag har en egen profil med recensioner, kommentarer och allt som jag brukar ha på den här bloggen. Lite fräschare, lite bättre, helt enkelt. Där kommer jag att finnas från och med nu, kanske att det blir lite enstaka inhopp här, men annars finns allt som jag brukar ha här där! Och jag är självklart samma Emma som tidigare (ja, det blir knäppa kattbilder även i fortsättningen), not to worry!

 

Profilerna släpptes i går, atrikeln hittar ni här, och här är min profilsida där jag från och med nu kommer att blogga!

 

Så, om ni nu är intresserade av att hänga med i flytten (vilket ni såklart är, eller hur?!) så kila mer än gärna in och kolla på mitt nya koncept och lämna kanske en kommentar om vad ni tycker om det, då skulle jag bli otroligt glad!

 

Kram på er!

 


Jamen så klart!

...att trots att jag slalomläser så började jag på en ny bok i morse - "Gul iris" av Agatha Christie.

Trots att jag läste den på engelska för ungefär åtta månader sedan. Det är alltid roligt att se skillnaderna i språket och så har jag ju lite segt minne när det gäller Christie, så det blir säkert bra! :-)


bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0