Kommer hem!

Nu tar jag mina böcker, min sambo och min katt under armen och flyttar hem till Svea rike. Närmare bestämt om en liten vecka, vilket får känslorna att svalla något enormt, från allt ifrån underbart till katastrofalt. Snart kommer jag inte längre att läsa böcker på den afrikanska kontinenten, utan kommer att förflytta den aktiviteten till den svenska. Det blir nog bra det med, eller vad säger ni?

Krönika ute nu!

En ny krönika är uppe på LitteraturMagazinet.se, om att vara förtjust i pappersböcker och att resa, samt vilka problem men kan få i och med den kombinationen. Läs mer här!

Schools for the Future

I dag kom min artikel om Shcools for the Future upp på Gazet.se, du hittar den här.

 

För er som inte vet så är Schoos for the Future en organisation som arbetar med läsprojekt i fattiga områden i El Salvador. Det är en svensk-salvadoransk organisation och fokus ligger på att utveckla läsintresset samt förmågan till kritiskt tänkande och möjligheten till fredliga lösninga på konflikter bland barn i utsatta situationer. De läser, diskuterar, umgås och utvecklas!

 

Det finns stora möjligheter för dig som är intresserad att hjälpa till, efter artikeln så finns det en lista med saker du kan göra för att bli medlem och stödja deras verksamhet! Dessutom anordnar de en föreläsning 26 April som jag personligen gärna skulle gå på, men eftersom jag är kvar i Tanzania då så är det tyvärr inte möjligt, men alla ni som är i Stockholm runt det datument borde absolut fundera på att anmäla er!

 

 


Ny recension: Skalpelldansen

Ny recension av Jenny Milewskis "Skalpelldansen", en svensk skräckdebut, hittar du här!

Ny recension: Stephen King

Har läst en gammal Stephen King Klassiker, "Marathonmarschen", läs den!

 

 


bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0