Boksmällan har inte inträffat!

...ännu, i alla fall. Jag väntar fortfarande. Jag trodde att jag skulle falla i djup sömn samma minut som tåget lämnade Göteborgs station i går kväll. Efter att tillbringat tisdag kväll till söndag kväll i galet Mäss-mode så borde jag ha varit helt utsliten och knappt orka ens tänka på böcker. snarka och dregla mig hela vägen tillbaka till Stockholm.Men det gjorde jag inte. I alla fall inte hela tiden. Jag läste istället ut den första Klitty-däckaren i ett svep (okej, bara 110 sidor, men ändå) och sov sedan den rättfärdiges sömn en stund eller två. 
 
Jag är förvånad. Jag brukar inte ens kunna läsa i säkert två veckor efter mässan, ibland mer. Men jag kanske har tur i år, det kanske inte blir mer än så här. Man kan ju hoppas, i alla fall.

Bokmässan!

Howdy, folks!
 
Hur blir det med Bokmässan för er egentligen i år? Ska ni dit, träffa folk, umgås, köpa förmycket böcker, få ont i ryggen och fötterna, huvudvärk, ledvärk och torra strupar?
 
Jag ska dit, torsdag till söndag i år, och det ska bli hur kul som helst. Liverapporterar en del på LitteraturMagazinet i år igen. Förmodligen så kommer jag också att bli astrött, köpa för mycket böcker, få ont i kroppen och muttra ilsket över allt och alla. Men ändå. Det är ju trots allt Bokmässan.
 
Vi kanske ses där?
 
 
 

Ground control to Major Tom....

 
...har jag haft spelandes i bakhuvudet sedan i lördags kväll ("Space Oddity"/David Bowie) och vad jag än gör så hjälper inget. Till och med mitt läshumör sviker mig ( TROTS att jag har "Stjärnklart" av Lars Wilderäng hos mig för tillfället...katastrof!). Har försökt hela kvällen nu, men det som funkar bäst är att titta på något med andra ljud och intryck (Idol. har inte tittat på svenska Idol tidigare. Intressant upplevelse).
 
Sedan upptäckte jag att jag förutom att vara en urusel bloggare inte har bloggat under hela attans augusti. Första gången i bloggen historia som en månad inte kommer med i arkivet. Jag måste ta mig en funderare på vad det betyder egentligen.
 
(Och nej, Katti liggandes på golvet i vår lägenhet i Tanzania har egentligen inget alls med saken att göra. Förutom att jag har hemlängtan till Dar ibland. Och att jag nu ska put out fire med gasoline för att få ut Major Tom ur skallen och förhoppningsvis kunna läsa lite innan jag slocknar för kvällen).
 

bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0