Läser en massa just nu...

...så det borde finnas hur mycket som helst att blogga om, men det gör det inte. Bland annat så avslutade jag "Flickan från ingenstans" av Justin Cronin häromkvällen. Men ändå. Hjärnan har sagt tack och godnatt den senaste tiden. Inget vetttigt alls blir skrivet. En del tänkt, men inte så mycket skrivet. Och egentligen inte så mycket läst på det jag skulle vilja läsa. För ibland måste jag ju ändå sova....

Narutofavorit - för Anime- och Mangafans

En Narutofavorit som av någon anledning finns på Spotify. Men gamla, goda YouTube, där finns den. Men det tog ett attans letande efter låten som finns på en av de tidigare Narutosäsongerna (alltstå, innan det blev Naruto Shippuuden).
 
 
För er som gillar anime och manga, HÄR hittar ni "Wind" i originalNarutoversion av Akeboshi.
 

Sista kvädet av Henrik Larsson

Recesion av kortnovellen "Sista kvädet" av Henrik Larsson finns ute nu på LitteraturMagazinet.
Du hittar den här!

Det ska planeras i tid...

När jag var hemma under semestern så såg jag till att rota fram något som jag kommer att behöva inom en snar... nja, inom i alla fall ett par månader. 
 
 
Tja, det är ju inte såå långt kvar till jul, eller hur?
 
 
 

Maskinblod

Den här ser jag fram emot att sätta tänderna i vid tillfälle!
 
 

Bokmässan 2013, denna tummelplats för bokfolk!

Snart är det dags för Bokmässan 2013, denna ystra tummelplats för bokmalar, lärare, nördar, förlagsfolk och författare. Så även för mig. I år kom beslutet att åka dit dessutom i god tid - inte två veckor innan och till och med i juni. Det måste vara rekord, tror jag. 
 
Men, jag är fortfarande inte uppeppad som så många andra festivalbesökare (ergo, det är ju egentligen en festival. Fastän det heter mässa). Jag har inte stenkoll på seminarierna, inte på vilka som kommer dit och inte på vilka som jag gärna vill träffa. Men en sak vet jag redan. Det brukar bli alldeles för lite tid, för allt jag vill hinna med. Alldeles för mycket folk som jag gärna vill umgås med, diskutera, prata med. Alldeles för måna mässplatser ajg vill besöka, alldeles för många seminarier som pockar på uppmärksamhet. Som alltid och som för alla andra. Så som det ska vara, eller hur?
 
 

Just nu...

...läser jag samma böcker som jag gjorde i början av månaden, nämligen "Viljan väg genom ödets landskap" av Manaf Sababi och "Pestens tid" av Stephen King.
 
Sommaren kom i vägen, läser inte ens på halvfart just nu. Men så får det bli, jag samlar energi istället! 

bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0