Multireading

Ja, i går påbörjade jag "Blinda Solrosor" av Alberto Méndez. Jag funderar lite på varför. Inte för att den är dålig, den verkar till och med riktigt bra.

 

Jag läser ju redan "Underdog" av Torbjörn Flygt (som jag faktiskt köpte när han vann Augustpriset, men som sedan aldrig blev läst och nu när jag fick ett ex av en bekant som rensade ut sin bokhylla...ja, det är väl ödet?), "The River Below" av François Cheng och har "Divine Providence" av S. Ndunguru.

 

Men just nu är jag på ett jag-vet-inte-vad-humör och vill sluka ALLT i min väg. Förhoppningsvis läser jag ut något snart också. Men det är i alla fall inga problem att hålla allt i huvudet, det är alltid något.

 

 


Kommentarer
Postat av: Sofia i Bokmilaskogen

Vad kul att du läser "Blinda solrosor"! Jag läste precis ut den och gillade mycket. Det blir intressant att se vad du tycker. Min recension finns att läsa här för den som är intresserad. :) http://bokmilaskogen.wordpress.com/2011/11/06/blinda-solrosor-av-alberto-mendez/

2011-11-10 @ 12:48:53
URL: http://bokmilaskogen.wordpress.com/
Postat av: Ord och inga visor-Jessica

Åh, Blinda solrosor är en så vacker titel och jag har den boken på min vill-läsa-lista faktiskt. Glöm inte att blogga om den sedan!

2011-11-10 @ 15:46:40
URL: http://ordochingavisor.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0