Hur ofta...

...hander det i Sverige att man blir nedsmutsad av fladdermusbajs nar man ar ute och gar? Det hande i vintras och jag har berattat om det har pa bloggen tidigare, da tyckte jag ar det var attans synd om mig. Ett tag sa vagrade jag att promenera efter solnedgangen med tanke pa fladdermossen (det sved nagot oerhort i den svettiga, nedskitna armen kan jag meddela), men det lade sig ganska snabbt och sedan var vi ute igen om kvallskvistarna och pilade runt.

 

Haromdagen nar vi var ute och gick (vid Morogoro Road) sa stack det plotsligt till i armen, insidan av overarmen, utav bara katten, precis som en sprutnal och det slutade inte pa ett bra tag. Nar jag kom hem sa var det ett litet hal for ett stick, en svullnad samt alldeles rodmosigt omkring det. Eftersom jag tidigare har varit varddjur for parasiter som lagger agg i kroppen och annat skit sa forberedde jag mig pa det varsta. Att jag aterigen skulle behova pressa var, ga pa avmaskning (dos: medelstor katt, tack!) och smorja in med en massa salvor etc. MEN, tack och lov har inga konstigheter annu visat sig och jag ar saa glad for det!

 

Tacksam for det lilla i dag!

 


Kommentarer
Postat av: Hanneles bokparadis på Hisingen

Hihi, jag har i alla fall sett och hört fladdermöss från vår balkong...

2011-11-24 @ 15:42:19
URL: http://hannelesbibliotek.blogspot.com/
Postat av: Marie

Det låter inte alls särskilt trevligt, men jag är lite avis jag skulle verkligen vilja se de där fladdermössen - jag tycker de är fascinernade djur och inte lätta att se här hemma (bara se alltså).

2011-11-24 @ 16:13:42
URL: http://enochannanbok.se
Postat av: Josefin

Fy vad hemskt! Jag gillar inte duvor och måsar och såna fåglar som finns i flockar vid glasskiosker just för bajsrisken. Men fladdermöss och parasiter låter faktiskt värre. Hoppas icke-konstigheterna håller i sig!

2011-11-25 @ 08:32:24
URL: http://nobelprisprojektet.blogspot.com
Postat av: Sarah

Fräscht! Eller inte... Jag tycker själv att fladdermöss är jättesöta, men jag har aldrig gått i närkamp med dem heller... =) Du längtar aldrig hem till Svedala? =)

2011-11-25 @ 10:01:00
URL: http://www.cumlibrisnonsolus.blogspot.com
Postat av: Emmas Bokhylla

De ar ganska stora har, fladdermossen, i storlek med feta krakor, ungefar. Oerhort haftiga, faktiskt.



Och det verkar som om det har lagt sig, bettet (elelr vad det nu var) ar i princip borta, det ar oerhort skont!



Och visst langtar ajg ehm ibland, speciellt nu innan jul, da jag ar ett akta julfreak som helst skulle vilja baka och pyssla anda fram till julafton! ;-)



2011-11-25 @ 13:18:05
URL: http://emmasbokhylla.blogg.se/
Postat av: Anna

Håller tummarna för att otäckingarna håller sig borta i fortsättningen.

2011-11-25 @ 18:07:52
URL: http://joanna-ochdagarnagar.blogspot.com/
Postat av: Bokälskarinnan

Gå gärna in och läsa samt kommentera om vad du tyckte om det du läste http://bokalskarinnan.blogg.se/2011/november/mitt-liv-med-fel-kille-del-1.html :)

2011-11-25 @ 20:12:49
URL: http://bokalskarinnan.blogg.se/
Postat av: Duktiga Tjejen

HAHAHA, JÄTTEofta! Not.

Men jag hittade en fladdermusunge i vår vattentunna på landet en gång. Blev helt ledsen och tänkte ta upp och begrava den... men den levde, hallelujah! De bodde bakom en av våra fönsterluckor.

2011-11-28 @ 14:55:32
URL: http://duktigatjejen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0