Mina våta Narnia-drömmar besannas!

ÄNTLIGEN har någon nappat på den UNDERBARA idén att göra film av "Min morbror trollkarlen" av C.S. Lewis! DN.se berättar om det här!

Det har hittills alltid varit "Häxan och Lejonet", "Caspian, prins av Narnia" och "Kung Caspian och skeppet Gryningen" som har varit på tapeten. Och visst, jag älskar dem med (jag älskar hela serien) men mina absoluta favoriter har alltid varit "Min morbror trollkarlen" och  "Hästen och hans pojke". Jag hade hört ett rykte om att det fanns planer på att göra alla 7 böckerna till film, men jag vågade aldrig lita fullt på det. Nu tror jag nästan att det är sant.

 

"Min morbror trollkarlen" (i samma utgåva som på bilden) var en av de första kapitelböcker som jag fick i present, lite innan jag klarade att läsa själv och jag minns att den låg och väntade på mig. När jag väl kom igenom den så drabbades jag av min första (kan man säga "första" om något som aldrig har tagit slut...?) Narnia-feber och lånade dem alla på biblioteket. Nästkommande bokrea så tjatade jag mig till del 2-7 och sedan dess jag läst dem frenetiskt (ja, i fynden från Dar Animal Haven finns Narnia också med, ser ni?).

 

 

Så, nu har jag klargjort att mina förväntningar är skyhöga. Den stora frågan är dock; VEM skall spela Morbror Andrew?! Trots att jag älskar Alan Rickman och han är den absoluta favoriten bland den brittiska skådespelareliten så är jag inte 100% på att han är Den Rätte för den här rollen. Fast det är klart, han har, mig veterligen aldrig gjort en dålig prestation, så han får förbli min favorit.

 

Vem skulle ni vilja se som den knepige, knasigt Mrobror Andrew?

 

 


Kommentarer
Postat av: Bokomaten

SÄG att han är påtänkt! Både narnia och rickman i ett=) Jag dregglar=)

2011-03-23 @ 16:14:18
URL: http://bokomaten.blogspot.com
Postat av: Hanneles bok-paradis

jag vill också se den

2011-03-23 @ 20:52:42
URL: http://hannelesbibliotek.blogspot.com/
Postat av: Hanneles bok-paradis

jag vill också se den

2011-03-23 @ 20:53:11
URL: http://hannelesbibliotek.blogspot.com/
Postat av: Hanneles bok-paradis

kul, den vill jag se sedan.

2011-03-23 @ 20:53:56
URL: http://hannelesbibliotek.blogspot.com/
Postat av: Cicci

ÅÅ,den upplagan vill jag ha. Den läste jag många gånger. Hur går det med läsningen av boken? Eller har du valt någon annan att börja med i Nostalgi-utmaningen?

2011-03-23 @ 21:49:23
URL: http://ciccisbokblogg.blogspot.com
Postat av: Sarah

Här har man varit utan internet i 2 dagar och då har du bloggat som aldrig förr!!! Typiskt! Nu har jag iaf läst i kapp och tycker det verkar vara bra fynd från välgörenhetsshoppingen, är grymt avis på cupcaken och undrar varför dina böcker redan flyttar hem till Svedala i en låda? Är också Narnia-fantast, men hade helt missat dessa böcker, dax att läsa?...

2011-03-24 @ 22:44:52
URL: http://www.cumlibrisnonsolus.blogspot.com
Postat av: Sigrid Drakhjärta

Haha vad roligt! Mina favoriter är också Min Morbror Trollkarlen och Hästen & hans pojke! Personligen är jag inte så mycket för kändisar (gillar egentligen inte att se samma människa göra en massa olika roller). De borde åka ut på den engelska landsbygden och välja ut en riktigt surig gammal gubben :)

2011-03-25 @ 15:05:30
URL: http://www.silverviol.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0