Dar Animal Haven booksale on Friday at IST!

Dar Animal Haven (som tyvarr verkar ha lagt ner sin hemsida) har Charity Book Sale pa IST (International School of Tanganyika) pa fredag kl 14-16. I vanliga fall sa skulle jag bli lite nere, for IST ligger i andra anden av stan och det finns ingen chans att jag kan ga pa den.

 

MEN, den har veckan, fredag-lordag har vi utomhuskampanj i samma omrade, ca 500 meter fran IST. Kl 14 har jag lunchpaus.

 

Och alla pengarna gar till att ta hand om alla hundar och katter som de hittar overgivna och misshandlade har i DSM. Och de blir sa otroligt tacksamma om man bara koper en enda. Och mitt hjarta dunkar for de sma liven. Och bockerna ar snuskigt billiga och oftast kan man gora rejalt med fynd.

 

 

You do the math.


Kommentarer
Postat av: Hanneles bokparadis på Hisingen

cykla med en ryggsäck

2011-03-15 @ 20:43:40
URL: http://hannelesbibliotek.blogspot.com/
Postat av: Sarah

Det låter ju perfekt!!! Böcker & djur - det kan inte bli bättre!!! Köp några för mig med! =) Djur alltså... ; ) Önskar att bokaffärer kunde göra sådana saker i Sverige med, då skulle jag sluta handla på nätet!

2011-03-15 @ 23:00:54
URL: http://www.cumlibrisnonsolus.blogspot.com
Postat av: Emmas Bokhylla

Hannele: Skall ta med ryggsack, men vagar inte cykla i den tanzaniska trafiken.



Sarah: jag vet, jag haller verklgien med dig! Hade det varit fler sadana projekt i Sverige sa tror jag att Djurhemmen skulle kunna tjana en massa pengar till sin verksamhet!

2011-03-17 @ 06:31:38
URL: http://emmasbokhylla.blogg.se/
Postat av: Duktiga Tjejen

Hej!



Tänkte bara ge dig länken till min "vanliga" blogg, skriver en del om böcker där med... när jag inte skriver för Bohusläningens Bokblogg :)



//Anna

2011-03-17 @ 12:42:39
URL: http://duktigatjejen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0