Hur man firar ett lyckat Event

Efter två dagar med hektiskt arbete på eventet och väldigt långa dagar, mycket stående, kilande fram och tillbaka etc. så firade jag att flera månaders planering var över med att läsa ut min bok, dricka en öl, fotbada i nästan 45 minuter (och upptäckte lite fläckar i duschen som jag inte sett tidigare...), äta en smörgås och sedan sova som en död fram tills att klockan ringde vid den vanliga tiden vid halv sju...

Kommentarer
Postat av: Lingonhjärta

Hoppas du får vila ut ordentligt nu!



(Din katt alltså. Jag dööör så söt den är!!!)

2011-07-28 @ 19:56:37
URL: http://lingonhjarta.blogspot.com/
Postat av: Emmas Bokhylla

Var lite skakig i morse och skall strax sova igen, man blir lite seg av det här! Menmen,d et är ju bara någon gång i bland! Jaa, visst är hon söt? En lite argbigga dock, men jag förlåter henne varje kväll då hon somnar på mitt huvud... :-)

2011-07-28 @ 21:01:02
URL: http://emmasbokhylla.blogg.se/
Postat av: Lingonhjärta

Tycker katter ska vara små argbiggor, speciellt när man är så söt som hon. Och somna på huvudet...fy sjutton vad fint =)



Jag har haft jobb så jag jobbat riktigt intensivt i perioder. Tyckte ofta att det var ganska skönt att jobba så, bara man får vila ut sig ordentligt sen.

2011-07-29 @ 12:29:10
URL: http://lingonhjarta.blogspot.com/
Postat av: Emmas Bokhylla

Ja, jag har nastan svart att sova om hon inte ar dar och vispar runt lite. Hon gillar att lagga huvudet pa min panna!

Jag har gjort likadant och det har alltid funkat bra! For ett par ar sedan hade jag dubbla sommarjobb och kunde arbeta upp till 20 timmar om dagen vissa dager. det var en tuff sommar, men de tre manaderna i Asien som jag sparade till var val vart det! ;-)

2011-07-29 @ 14:36:24
URL: http://emmasbokhylla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0