Book and bride?

Jag och min sambo skall gifta oss nästa år och jag hittade en rad underbara bokiga bröllopstips hos Calliope Books, jag ser det som att absolut perfekt komplement till alla de tjusiga bröllopsmagasin som jag läser för tillfället.

 

Borde man inte kunna dekorera med böcker? Typ, en trave slitna, läderinbundna böcker pa varje bord, med en ljusstake på toppen? Hmm...vore inte det nagot?

 


Kommentarer
Postat av: bokomaten

Kolla in hos Miss E också som gifter sig i september, hon tipsade om en hög chiclitt med bröllopstema för några dagar sedan! Ska bli så himla roligt att följa vad ni hittar på! Bröllop är det bästa. Alla är så glada och man får så mycket ut av planerandet också.

2011-07-13 @ 15:42:02
URL: http://bokomaten.blogspot.com
Postat av: Emmas Bokhylla

Tack for tipset, det skall jag kolla in!

2011-07-14 @ 10:21:50
URL: http://emmasbokhylla.blogg.se/
Postat av: jessica

Åh så mysigt, var när hur. Älskar bröllop å vet av erfarenhet hur roligt det är att planera det hela. Bröllopet ska ju spegla er och erat liv och kan man kli mer bok än du, så deckorera med böcker överallt. Åh stort grattis i förskott. Hälsa Niklas.

2011-07-18 @ 22:40:45
URL: http://honneyhunn.wordpress.com
Postat av: Emmas Bokhylla

Jessica: TACK! Forhoppningsvis i september nasta ar nere pa On! Ja, sa det blir aksnke lite hogar med bocker har och dar! ;-)

2011-07-19 @ 12:28:13
URL: http://emmasbokhylla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0