Emmas Bokhylla finns numera även på Facebook!

Äntligen har jag sett till att Emmas Bokhylla har fått en egen sida på Facebook, som ni kan gå in och gilla, om ni skulle känna för det!


Nu skall jag bara klura ut hur jag länkar från bloggen till Facebook och skapar en fin " Like" knapp. Är det någon som har några bra tips på hur man gör?

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vet du hur det är att dömas och sitta i fängelse? Vet du vad ett frihetsberövande innebär? Det gjorde inte jag heller. Inte innan jag själv dömdes till 1 år och 2 månaders fängelse och placerades på Sveriges största säkerhetsklassfängelse för Kvinnor. Läs min blogg där jag skriver om domar, Hinseberg, Kriminalvården och brott. Läs, kommentera och ställ gärna frågor.



Vänliga hälsn.



Jessica

2011-04-19 @ 06:25:34
URL: http://tiohundraarton.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vet du hur det är att dömas och sitta i fängelse? Vet du vad ett frihetsberövande innebär? Det gjorde inte jag heller. Inte innan jag själv dömdes till 1 år och 2 månaders fängelse och placerades på Sveriges största säkerhetsklassfängelse för Kvinnor. Läs min blogg där jag skriver om domar, Hinseberg, Kriminalvården och brott. Läs, kommentera och ställ gärna frågor.



Vänliga hälsn.



Jessica

2011-04-19 @ 06:25:36
URL: http://tiohundraarton.blogg.se/
Postat av: Annika

Jag håller precis på med samma sak men jag lyckas inte få till vare sig sidan eller en gilla-ruta på bloggen. Jag har en installerad wordpress blogg och hur jag än gör blir det bara fel och i stället för min gilla-knapp jag har i mina inlägg ser jag bara min egen nuna på min blogg.



Har insett att jag behöver proffshjälp! :-(



Önskar dig lycka till i alla fall :-)

2011-04-19 @ 07:45:20
URL: http://alkb.se
Postat av: Bokomaten

Åh, du är så seeen.;) Jag såg redan igår på fejjan att du hade lagt ut din blogg...;) Såg länken på Massolit förlags hemsida.. Eller förresten, jag såg itne att din blogg ahde en FB-sida, bara vem du är på fejjan, hehe.;)

2011-04-19 @ 09:38:34
URL: http://bokomaten.blogspot.com
Postat av: Duktiga Tjejen

Väntar fortfarande på att du även ska finnas på bok.nu .. :)

2011-04-19 @ 10:52:08
URL: http://Duktigatjejen.blogspot.com
Postat av: Pockethexan

Vad kul att höra ifrån en utlandssvensk när man gör inlägg om det även om det är en "Gästrecensent" (nya är alltid välkomna!) som har skrivit om ämnet.



Tyvärr hann man inte lära känna alla 20 på skrivarkursen därför är de här "nya" sätten så bra när man vill hålla kontakt. Jag hann se att hur du hittade B Voors bok o fick en intervju med henne o jag kan säga att efter ha träffat henne de där 2 intensiva skrivarkursdagarna så beundrar jag henne ännu mer för hon är en så varm o öppen ´person att man kände att hon tyckte om var o en av oss i kursen o verkligen ville att vi skulle få ut det mesta av den o kunna skriva det vi har i oss. Så om du funderar på att skriva en bok så här gör man enligt B Voors (det här sa hon med ett stort leende)

-Först så skriver du den första meningen i boken....sen skriver du den sista! Å så är det bara att fylla i det i mellan! (ett ännu större leende)



Fast nu skulle jag ju ha skrivit om Hanna Lans o hennes bok som jag vill läsa NU o så är den lite knepig att få tag på, konstigt att den inte gavs ut på ett stort förlag när alla som har läst den säger att det är det bästa de har läst el. i klass med "Inte utan min dotter" som blev en sådan succe.

Och så ska jag även säga att Hanna också är en varm o öppen person som var den som var berädd att hjälpa en sådan här "krympling" som mig men tyvärr hade vi inte samma matsmak så vi åt inte lunch på samma ställe...dumt av mig i efterhand jag kunde kanse ha klarat av att äta sushi.



Ops nu blev det som på skrivarkursen att jag bara vimsar iväg i min text när jag "bara" skulle säga

-"Hej! o hoppas att inte någon råkar ut för det som Hanna skriver om, men råkar du på någon kan du ju rekomenedera Hanna för hon är jurist i grunden o har hjälpt kvinnor i nöd!"



Kramis ifrån Pockehexan som gillar din länklista!

...fast den kanske saknar någon <;p



PS;från en nyfiken, vad gör du i Tanzania? du har nog skrivt om det men jag hittade det inte el. jag fastnade på Voorsinlägget..kramis igen från en som har en kär granne från "ditt" land o han längtar inte hem...DS

2011-04-19 @ 12:52:39
URL: http://pockethexan.blogspot.com
Postat av: Emmas Bokhylla

Jessica: nej, det vet jag inte, men jag laser garna om hur det ar, sa jag besoker nog din blogg!



Annika: tack det samma, jag behover ocksa hjalp, det ser hemskt ut nar jag forsoker!



Bokomaten: jag veet! ;-) tyvarr ar jag ofta sen med det mesta, men men, battre sent an aldrig! Sa nu vet du vem jag ar, nu galler det bara att lista ut vem du ar! ;-)



Duktiga Tjejen: Jag komemr dit ocksa, aven om det kanske tar lite tid! ;-)



Pockethexan: Ah, jag hade ocksa velat ga pa den kursen, Voors verkar vara sa harlig som person!

Och Hannas bok, den verkar himla intressant, och lite skrammande!

Ja, lanklistan behovde definitvt en uppdatering! ;-)



Jag arbetar som marknadsforingschef pa ett foretag inom fordornsbrachen i Dar es Salaam och bloggar om Afrika under fliken Afrikaliv



2011-04-20 @ 09:54:34
URL: http://emmasbokhylla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0