Platser man INTE läser på...

Jag läser överallt, utan undantag, har jag alltid trott. På sjukhuset, i bussen, på resturangen eller vart jag nu kan befinna mig. Jag är till och med glad om det blir förseningar på banken så att jag kan läsa en liten stund.

 

Men i dag hittade jag för första gången på länge ett ställe som man absolut inte läser på.

 

Nämligen när man sitter utanför sjukhuset och väntar på att ens kollegas döda kropp ska komma ut så att alla från företaget kan ta farväl innan den skickas på begravning i en annan del av landet. Det skulle vara som att läsa på en begravning.

 


Kommentarer
Postat av: Vixxtoria

Nej, det måste sannerligenvara en situation då man möjligen endast vill läsa en bön eller annan text som leder till eftertanke och åminnelse.



Vilken speciell situation. Jag känner med dig och skickar en stor kram! (Jag hade två kolleger som avled under förra året, men vi kunde ju tack och lov gå på vanliga begravningar och behövde inte vänta utanför ett sjukhus.)



Postat av: Emmas Bokhylla

Ja, det var mycket speciellt, det var en laddad situation, speciellt eftersom han hade tva fruar och slakten hade stott bort den ena, men hon befann sig pa plats och ville "ha sin ratt"och det kan man ju forsta.... Jag onskade faktiskt att jag hade haft en bonbok just da.



Det varsta var att vi vantade i tva timmar utanfor barhuset sa bestamde vi oss for att aka tillbaka till kontoret och tio minuter efter det sa kom han...



Tack, det varmde med en kram! Det ar fruktansvart nar folk dor sahar, tva kollegor, det maste ha varit oerhort pafrestande!

2011-01-29 @ 06:13:42
URL: http://emmasbokhylla.blogg.se/
Postat av: Anna

Så tråkigt att höra om din kollega och samtidigt så spännande att få ta del av dina tankar. Tack för att du delar med dig.

2011-01-29 @ 14:57:10
URL: http://joanna-ochdagarnagar.blogspot.com/
Postat av: Bokomaten

Fy fan, om man får lov att svära i en sådan situation. Så himla jobbigt det måste vara för dig. Minns när två kollegor gick bort förra året och det var helt förfärligt. Även om det inte är någon som är väldigt närstående kan det ändå göra jätteont. Förlorade möjligheter osv. Stor, stor kram till dig.

2011-01-31 @ 15:18:37
URL: http://bokomaten.blogspot.com
Postat av: Bokomaten

Hmm.. min kommentar försvann visst. Hur som helst känner jag med dig, stor kram.

2011-01-31 @ 15:19:17
URL: http://bokomaten.blogspot.com
Postat av: Bokomaten

Och där var den igen, konstigt.

2011-01-31 @ 15:19:36
URL: http://bokomaten.blogspot.com
Postat av: Emmas Bokhylla

Anna: Tack, det uppskattar jag!



Bokomaten: Tack, kram tillbaka! Det kanns konstigt, det gar sa fort, livet, mycket fortare an vad jag hade tankt mig...

2011-02-01 @ 07:57:12
URL: http://emmasbokhylla.blogg.se/
Postat av: Bohusläningens Bokblogg

Uff, vså sorgligt! KRAM!



//Anna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0