Jag vill resa till litteraturfestivalen i Jaipur!

Läser en artikel av Per J Andersson om den indiska litteraturfestivalen i Jaipur som precis har varit. Den drar 270 000 (!?!) besökare och författare från hela världen finns på plats. Debatter, diskussioner och rockstjärnestatus. Jag får en obändlig lust att resa dit, att läsa, att skriva. Kanske något att spara pengar till? Ett besök låter helt fantastiskt!
 
 

Dystopisk paranormal romance

Sådärja. Efter mörkret i "Kalmars jägarinnor" fortsätter jag med en annan typ av mörker i #Midnight, del två i serien #ADarkAgeDawning av #EllenConnor. Dystopi och romance i ett, me like! #dystopi #romance #paranormalromance #dystopia #connorellen #ValleDeBravo 


See Jane Write

Titta vad jag fick i present av en god vän! Nu är det dags att läsa på och strukturera upp skrivande ordentligt! 


Still in love with Jennifer Crusie!

Min förälskelse i Jennifer Crusies författarskap har pågått i femton år och "Fast Women" bekräftade den bara ytterligare. Jag fasar lite för den dag jag har läst klart alla hennes böcker, för det var fem år sedan hon publicerade nytt. ...men det står om en massa intressanta projekt på hennes hemsida, så jag håller tummarna för en ordentlig boom snart! 



Årets första lästa bok

Det blev "Wild Ride"av Jennifer Crusie och Bob Mayer. 2016 ska bli mitt Läsa-Alla-JCs-böcker-år, så jag lär ju tjata mer om henne! 




bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0