Regnen har kommit till Tanzania!

I dag, precis innan lunch, började det att regna. Ingen direkt chock, med tanke på att det är regnperiod här - men det har varit lite av en väntan i år. Några sporadiska surprise-regn sedan februari och knappt ett smack nu när det faktiskt SKA regna. Så det var skönt att väntan är över och att de äntligen har kommit.

 

När det regnar på riktigt här så är det som att stå i en dusch med rejält tryck i. Nu har det hållit på i ca 45 minuter och vattet ute på baksidan (som faktiskt är en betongplan), är nu så högt att det når en bra bit över fotknölarna. Förmodligen kommer det att ta en rejäl stund att ta sig hem i kväll, eftersom det alltid blir trafikkaos när det regnar alltför mycket.

 

Det här regnet triggar igång mina höstkänslor, så just nu är jag extremt sugen på trattkantareller och varm choklad... vilket tur att båda (tack vare finurlig hjälp!) finns att tillgå här nere!

 


Kommentarer
Postat av: Liger

That's great Tanzania is a nice place. Are you on an adventure there? If possible please post some lion pictures too :) from Tanzania :) I would love to have safari to Tanzania :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0