Harry Potter: Varför stänga dörren...?

J.K. Rowling har tydligen inte helt och hållet stängt dörren för att det kommer nya Harry Potter-böcker! Mycket intressant. Och kanske lite skrämmande.

 

För även om jag ÄLSKAR Potter-böckerna och gärna skulle vilja att de håller på i evigheternas evighet, så vet jag att det mesta har ett slut. Och att man skall föredra att det slutar när det är som bäst.

 

Men, ändå..... Harry?!

 

 


Kommentarer
Postat av: Aengeln

Det värsta är ju den där samlarlådan i hyllan som idag innehåller alla Harry Potter-böckerna. Tänk om man måste ställa en ny bok bredvid? Kommer ju se helt fel ut.

2010-10-04 @ 14:14:13
URL: http://aengeln.se
Postat av: Sara

Jag blev både glad och rädd när jag hörde den nyheten. Glad för att HP-böckerna är underbar och jag saknar den där känslan jag alltid hade när jag väntade på att en ny bok skulle komma ut.

Rädd för att det finns så många fel som det kan gå fel på. Jag gillar slutet på Deathly Hallows, där Harry äntligen får frid. Om J.K skulle skriva fler böcker så måste ju en ny onding träda fram och det känns bara så... fel. Det kan ju vara en fortsättning på den förra ondskeregimen, med en ersättare(vem? alla prominent Death Eaters antingen dog eller blev semigoda i DH ju..),



Det jag däremot skulle vilja se är hístorier från Marodörtiden, från Dumbledors ungdomsår, från Harrys barns skoltid - allt i novellformat.

2010-10-08 @ 11:40:51
URL: http://sarasperspektiv.blogspot.com
Postat av: Emmas Bokhylla

Aengeln:

Precis. Eller kopa en ny box, grrrrr...



Sara:



Precis, du slog huvudet pa spiken!

Man ar radd att det skall bli haffsigt och att man bara skall tanka "det har kunde jag ahr varit utan...". Men noveller, det vore nagot riktigt kul!

2010-10-08 @ 14:57:37
URL: http://emmasbokhylla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0