The Matchbreaker av Chris Manby

 

Lindsey Parker tillhör Londons unga elit och trots sin gedigna utbildning har hon inget större intresse av att börja arbeta, utan hennes två stora intressen är att jetsetta runt i Europa samt att ta hand om sin älskade pappa som är änkling sedan lite mer än tjugo år tillbaka. Hennes pappa anser sig dock inte behövas tas om hand om, utan träffar den bra mycket yngre Karen och bestämmer sig för att han nu vill gifta om sig.

Lindsey avskyr direkt Karen, hon är vulgär, chav och med sina enkla intressen så bestämmer hon att Karen är helt fel för hennes pappa, det här kommer att krossa hans hjärta och det bestämmer sig Lindsey för att sätta stopp för. Och det lyckas hon med, dock med resultatet att Karen nästan stryker med på kuppen, vilket Lindsey egentligen inte ser som något negativt. När Lindsey’s far får reda på vad som hänt så slänger han ut henne och hon får för första gången i sitt liv lära sig att ta hand om sig själv. I hennes ögon blir situationen ohållbar och hon bestämmer sig för att försöka får ihop Karen med hennes pappa igen, bara för att göra saker och ting bra. Men, det stora problemet är att Karen redan har träffat någon annan…

Den här boken var en liten pärla i högarna av skit man brukar få gräva igenom i chicklitträsket! Jag hade oerhört roligt när jag läste den och har kommit på mig själv att tänka på den flera gånger under tiden som har gått sen dess. Av naturliga skäl inte Nobelpriskvalité, men vem vill det när det är chiklit man läser…?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin bloggar Bokbloggar.nu
RSS 2.0